Tempusprojekt

Kontakt

Uprava

Tempus projekt je nastao kao plod entuzijazma jedne grupe vrhunskih inženjera predvođenih direktorom i vlasnikom, mr.sc. Damirom Tkalčićem, dipl.ing.građ. Rijetke su projektantske tvrtke u kojima na jednom mjestu radi tako veliki broj iskusnih i prominentnih inženjera.

G. Tkalčić je prije osnivanja Tempusa upravljao projektantskim godišnjim budžetima od više desetina milijuna eura, a i sam je jedan od najuspješnijih projektanata svoje generacije. Od prvog dana ima veliku podršku u svojoj zamjenici, Steli Dubravac mag.ing.aedif.

U g. Tkalčićevoj viziji stvaranja i razvoja moderne i internacionalno orijentirane projektantske tvrtke su se prepoznale desetine europskih inženjera specijaliziranih za različita područja. Zahvaljujući njima, u Tempusu vrlo brzo napreduju i mladi, manje iskusni inženjeri. Upravo zbog toga upravljačka vizija razvoja Tempusa u svojim temeljima ima svakog pojedinog inženjera i njegovu sposobnost stvaranja nove vrijednosti.

Organizaciju jednog projektnog tima čine voditelj, projektanti i suradnici. Dinamična struktura timova omogućava paralelnu participaciju pojedinih članova jednog tima na drugim projektima. Voditelji su odgovorni za konačan rezultat i uspjeh svakog pojedinog projekta. Radi se o inženjerima koji imaju višegodišnje iskustvo i članovi su uglednih stručnih organizacija te članovi stručne komore.

Damir Tkalčić, M.Sc. CE PE - (Curriculum Vitae)